Anasayfa Haber Battlefield 1 Açık Betası Başlıyor

Battlefield 1 Açık Betası Başlıyor

Uzun zamandır beklenen Battlefield 1 açık betası, yarın başlıyor.

Bu senenin en çok konuşulan oyunlarından Battlefield 1 için açık beta 31 Ağustos itibariyle PS4, Xbox One ve PC platformlarında başlayacak. PC’de Battlefield 1 açık betasını denemek isteyenlerin Origin uygulamasına sahip olmaları gerekecek.

PlayStation 4 platformunda, kullanıcıların PlayStation Plus hesabı olması zorunlu değil. Ancak Xbox One kullanıcıları, açık betayı denemek isterlerse Xbox Live Gold üyeliğine sahip olmaları gerekiyor. Battlefield Insider üyeleri diğer oyunculara nazaran betaya daha erken erişim sağlayabilecek.

Battlefield 1 açık betasında çoklu oyuncu modu denenebilecek. Sinai Desert haritasında biri Conquest, diğeri ise Rush olan iki adet oyun modu sunulacak.

Battlefield oyuncularının aşina olduğu bu modlardan Conquest, 64 oyunculu sunucularda oynanan, belli stratejik noktaların ele geçirilmesinden oluşuyor.

Rush ise 24 kişilik bir oyun modu. Bu modda savunan ve saldıran taraf bulunuyor. Savunan takım telgraf mesajlarının işgalcilerin eline geçmesini önlemeye çalışıyor.

İlginizi çekebilir: Battlefield 1 Premium Bilet Detayları Belli Oldu