Anasayfa Haber ASUS ZenWatch 3 Resmen Tanıtıldı

ASUS ZenWatch 3 Resmen Tanıtıldı

ASUS’un yeni akıllı saati ZenWatch 3, resmen tanıtıldı.

Gelen söylentiler ve gördüğümüz sızıntılardan sonra ASUS, ZenWatch 3 akıllı saatini resmen tanıttı. Akıllı saatin yuvarlak bir kadrana sahip olması firma için bir ilk. Zira daha önceki akıllı saatleri kare formundaydı.

ZenWatch 3, 316L paslanmaz çelik kasaya sahip. Saatin ön yüzünde gül sarısı renginde bir kaplama bulunuyor. Hangi renk seçeneğinden alırsanız alın, bu gül sarısı rengindeki detay her renk seçeneğine konulmuş. Cihazın diğer renk seçenekleri ise bakır, gümüş ve gül sarısı şeklinde.

IP67 sertifikasına sahip olan ZenWatch 3, toza ve suya dayanıklı. Ancak bu sertifika sizin saatle birlikte suya dalmanıza izin vermiyor. Bu sertifika yalnızca cihazın üzerine su sıçramasına karşı dayanıklı olduğu anlamına geliyor.

ASUS’un bu modelde öne çıkardığı noktaysa pil ömrü. 340 mAh pil kapasitesi, firmanın iddiasına göre iki tam gün dayanabilecek. Saatin pili hızlı şarj teknolojisiyle %60 kapasiteye sadece 15 dakikada dolabiliyor.

Saatin adımölçer özelliği mevcut, ancak nabızölçer bulunmuyor. Android Wear 2.0 işletim sistemine sahip saat, Qualcomm Snapdragon Wear 2100 SoC yonga setine sahip. Akıllı saatte 512 MB RAM ve 4 GB depolama alanı bulunuyor.

Yaklaşık 10 mm’lik gövdeye sahip olan ASUS ZenWatch 3’ün yurtdışı fiyatı 229 Euro olarak belirtildi. Kesin bir çıkış tarihi ise henüz belirtilmedi.

Asus Zenwatch 3 WI503Q Özellikleri