Anasayfa Video Battlefield 1 Beta İndirme Rehberi

Battlefield 1 Beta İndirme Rehberi

Battlefield 1 Beta’ya katılmak ve oyunu bir hafta boyunca ücretsiz oynamak için yapmanız gerekenler bu rehberimizde.

Electronic Arts’ın oyun platformu Origin’i duymayan yoktur. Duymadıysanız da Battlefield 1’de Osmanlı askerleri ile birlikte taarruz yapmak için duymak zorundasınız. Zira BF1, Steam’den satılmayacak. Oyunun herkese açık Beta sürümü bugün başladı. İndirebilmek için ise bir EA/Origin hesabı ve Origin yazılımı gerekiyor. Tabi oyunu oynatabilecek bir PC de şart.

Eğer bir EA hesabınız yoksa buraya tıklayarak ücretsiz oluşturabilirsiniz. Sonrasında yapmanız gereken ise Origin’i indirmek. Origin’i indirdiğinizde yazılımın ana ekranında ilk göreceğiniz oyunlar arasında BF1 Beta yer alıyor. Join Now diyerek oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Artık tek yapmanız gereken oyunu indirmek ve oynamak.

Oyunun PC sürümü DirectX 12 desteği ile geliyor. Bu bağlamda işletim sisteminizin Windows 10 olması ve sürücülerinizi de güncel tutmanız yararınıza olacaktır.

 

Battlefield 1 Sistem Gereksinimleri için tıklayın…

Battlefield 1 Açık Beta Oynuyoruz videomuzu izlemek için tıklayın…

19 Yorumlar

  1. Ben betayı indirdim fakat girdiğimde serverlerin
    bağlantısı kurulamadı hatası alıyoum multiplayer oyunlara giriş yapamıyorum nedeni nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu arada pc de oynuyorum

  2. ben bunların hepsini yaptım oyun yüklendi . fakat : açınca ekran kartınızın modeli eski diyor , güncelleyin diyor güncelliyorum . en son sürüm olmasına rağmen oyun daha ileri bir versiyonu yükleyin diyor. asus eah5450 15.201.1151 . bu benim versiyon. fakat oyun 16.20.1025 veya daha üstü olsun diyor. yardımcı olurmusunuz

    • Aynı sorunu bende yaşadım ve çözümünü buldum.
      1. Çalıştırı aç(Windows tuşu + R)
      2. regedit yaz ve tamam tuşuna bas.
      3. HKEY_LOCAL_MACHINE>SYSTEM>CurrentControlSet>Control>Video klasörüne eriş.
      4. Karşında değişik yazılmış kodlar çıkıcak o klasörlerden herhangi birine gir ve 0000 alt klasörünün üstüne tıkla(önceki işlemlerden farkı olarak bunun alt klasörlerine erişmek için yanındaki oka değilde üstüne tıklayacaksın) sağda değerler gelecek.
      5. Release Version değerini bul ve çift tıkla.
      6. Ordaki xx.xx.xxxx şeklindeki noktalar dahil ilk 10 haneyi 16.20.1025 ile değiştir, ardından tamama bas.
      7. Herhangi bir şeye gerek kalmadan oyuna girebiliyor olman lazım bende işe yaradı.

  3. oyun kurulumunu baştan yapın diye uyarı cıkıyor nedeni ni bilen varmı aylarca oynuyordum silmedim de 50 gb lik dosya gözüküyor bilgi verirmisiniz

  4. 4 cekirdek i5 işlemci 8gb ram amd 6570 2gb 128 bt ekran kartım Battlefield 1 defa oyunu kurdum ekran menusu falan acılıyor ama oyuna gıremıyorum oyun kapanıyor yardımcı olabılırmısınız arkadaşlar ?ben bu özerilklerle infinite warfare blaçk ops 3 kasmadan oynuyabılıyorum .

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version