Anasayfa Haber Wasteland 3 Resmen Duyuruldu!

Wasteland 3 Resmen Duyuruldu!

InXile tarafından geliştirilen oyun için önümüzdeki ay para toplanmaya başlanacak.

Oyun yapmak için KickStarter gibi sitelerde toplumsal destek aramak, artık ilk günlerdeki kadar verimli sonuçlar doğurmuyor. Bunun başlıca sebebi de şüphesiz bu kampanyaları kötü niyetli düzenleyenler oldu.

Ne var ki toplumsal destekle iyi oyunlar yapan firmalar da var ve bunların isimleri oyuncularda halen güven uyandırıyor. InXile bunlardan biri, 2014 yılında çıkardıkları Wasteland 2 için ciddi bir bütçe toplamayı başaran şirket, sonuçta ortaya ödüllü bir oyun çıkarmıştı.

wasteland-3

InXile şimdi de Wasteland 3’ü resmen duyurdu. 2017 başında Torment: Tides of Numenera’yı piyasaya sürmeye hazırlanan şirket, 5 Ekim itibariyle Fig üzerinden Wasteland 3 için para toplamaya başlayacak. Fig tıpkı KickStarter gibi bir site ancak özellikle oyunlar toplumsal kaynak sağlamayı amaçlıyor.

wasteland-3-3

Wasteland 3’ün ne zaman çıkacağı tabii ki daha belli değil. Ancak Colorado’nun donmuş topraklarında geçeceği açıklandı. Bölgeye gönderilen ekipten sağ kalan tek Ranger olarak burada kendinize bir ekip ve bir üs kurmak, bölgedeki tehlikelerle savaşmak zorunda kalacaksınız. Oyunla ilgili daha fazla bilginin yakında verileceği tahmin ediliyor.