Anasayfa Haber Bülten World Of Tanks Blitz’de Gece Avı Başlıyor

World Of Tanks Blitz’de Gece Avı Başlıyor

Cadılar Bayramı’na özel olarak düzenlenecek Night Hunt etkinliğinde bir taraf seçmeniz gerekecek.

World of Tanks Blitz için düzenlenecek bu özel etkinlikte oyuncular korkutucu görünümlü iki premium tanktan birini seçebilecekler. Karanlık tarafta, yarasaya dönüşmesiyle tanınan Dracula, 7. Seviye orta sınıf bir premium tank olan T6 Dracula’ya dönüşmüş halde kendisini seçecek oyuncuları bekliyor olacak. 2 saniye gibi çok hızlı bir tamir süresi olan T6 Dracula’yı yok etmek hiç kolay olmayacak.

Dracula’nın karanlığın güçlerini emri altında toplamasının önünde yalnız bir engel bulunuyor. T6 Dracula’yı öldürebilecek gümüş kurşunu aydınlık taraf adına çift namlusuyla savaş alanına çıkan 7. seviye premium tank avcısı Helsing H0 sıkacak.

Garajdan aracınızı seçtikten sonra etkinlik için özel olarak tasarlanan Işık Nişanları ve Karanlık Mühürleri adındaki oyun içi paraları biriktirmeniz gerek. Bu paraları kullanarak farklı seviyelerdeki görevleri açabilirsiniz. Savaşlar ise bu etkinlik için özel olarak tasarlanmış ve istediğini gibi katılabileceğiniz Cadılar Bayramı temalı haritalarda yapılacak.

Etkinlik boyunca tamamladığınız her görev seviyesi için bolca oyun içi para ve Serbest Deneyim kazanabilirsiniz. Son seviyeyi de tamamladıktan sonra ödül olarak, kullandığınız premium tank ve 3 günlük premium hesap sizin olacak. 15 seviyenin tümünü tamamlayan oyuncular ise her iki premium tankı garajına ekleyecek.

Daha fazla bilgi için http://wotblitz.eu adresini ziyaret edebilirsiniz.

wotb_halloween