Anasayfa Haber Samsung, Note 7 Modelini Resmen Bitirdi

Samsung, Note 7 Modelini Resmen Bitirdi

Samsung en sonunda Note 7 modelini tamamen ortadan kaldırmaya karar verdi.

Samsung’un büyük satış rakamlarına ulaştığı Kuzey Amerika pazarı başta olmak üzere, pek çok ülkede Note 7 satışlarını durdurduğunu sizlere daha önce haber vermiştik. Şirketin batarya problemlerini çözmek için dağıtmaya başladığı yeni telefonlarda da aynı sorunun ortaya çıkması, Samsung yönetimini zor duruma sokmuştu.

Yaklaşık 4 milyon adet Note 7 üreten Samsung, bunlardan yaklaşık 2,5 milyon adedini satmıştı. Şirketin satışlarını durdurması ve telefonları istisnasız geri çağırmasının ardından, bu envanterin şirkete yaklaşık 3 milyar dolar zarar olarak döneceği hesaplanıyor.

Galaxy Note 7 modelinin kaderine gelince, Samsung bunun için de fazla beklemeden karar verdi. Şirket Note 7 modelinin üretimini tamamen durdurdu. Öte yandan Galaxy S7 ve S7 Edge modellerinin üretimlerinin artırıldığı haber veriliyor. Samsung’un oluşan boşluğu S7 ile doldurmaya çalışması şaşırtıcı değil.

Güncelleme: 

5 Yorumlar

  1. Bir note 4 kullanıcısı olarak söylüyorum , note serisi bence samsung’un en iyi serisi. Kendine has bir kişiliği ve özelliği var. Ancak note 7 yine bitirmek samsung’a pahalıya maal olacak.

    • Ben de note 4 kullanıcısıyım. Note 5 bana göre ölü doğmuştu(çıkmayan pil sabit hafıza arka kapak tasarimi filan). Note 7 de pert oldu . Sanki Son model note kullanıyorum :))

      • Hevesini kursaginda birakmak istemem ama aslinda Note 2 sayesinde Note serisi devam ediyor. Note 2, Note 4’den sonra en cok satan Note cihazi olarak siralamada yerini aliyor. Bu rekoru al asagi edebilecek tek bir cihaz vardi o da Note 7 ama pil sikintilari bunun onune gecti maalesef.

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version