Anasayfa Haber EVE Online Artık Ücretsiz Oluyor

EVE Online Artık Ücretsiz Oluyor

EVE Online artık Ascension güncellemesiyle ücretsiz olarak oynanabiliyor, ancak Free2Play sürümünde bazı kısıtlamalar söz konusu.

EVE Online’ı abonelik ve zaman baskısı olmadan oynamak isteyenler için güzel bir haber geldi. Ascension güncellemesiyle birlikte oyunun Free2Play sürümü çıktı. MMO için bir hesap açtığınızda iki “Clone” durumundan birine sahip oluyorsunuz.

Omega Clone’ları standart EVE karakterleri olarak açılıyor ve yeteneklere sınırsız erişime sahip oluyorlar. Ayrıca yeteneklerini daha hızlı geliştirebiliyorlar. Omega Clone için daha önce olduğu gibi abone olmanız gerekiyor. Buna karşın Alpha Clone tamamen ücretsiz ve süre sınırlaması yok.

Ancak bu durumda oyundaki tüm yetenekleri öğrenemiyorsunuz. Bu yüzden sadece yaygın olarak kullanılan uzay gemilerini kullanabiliyorsunuz. Ayrıca karakteriniz Omega Clone’lara göre daha yavaş gelişiyor.

Ayrıca yeni başlayanları EVE Online dünyasıyla tanıştıran ve oyunun hikayesini anlatan bir tutorial olan “Inception” oyuna eklenmiş. Oyunun en önemli özelliği tek bir Shard’dan etkilenen sunucu yapısı. Bu sayede her bir oyuncu, bir diğerini ekonomik, sosyal veya doğrudan savaş yoluyla etkiliyor. Böylece EVE Online evreni katılan he oyuncuyla daha ilginç ve tehlikeli bir hal alıyor.