Anasayfa Haber The Sims 4 Oynaması Ücretsiz Hale Geliyor

The Sims 4 Oynaması Ücretsiz Hale Geliyor

The Sims 4 Ücretsiz

EA ve Maxis imzası taşıyan popüler sosyal simülasyon The Sims 4, oynaması ücretsiz bir oyun haline geliyor. Bu önemli hareket oyunun 2014 yılında PC’deki orijinal sürümünün çıkışından 8 yıl sonra gelmiş durumda.

Şirket, hareketle ilgili olarak, “Yeni hikayeler yaratmak ve keşfetmek için her zamankinden daha fazla oyuncuyu ağırlamaya devam etmekten heyecan duyuyoruz. Sims her zaman yeni oynama yollarını kutlamakla ilgiliydi ve keşfedilecek pek çok olasılık sunuyor.” dedi.

Tahmin edeceğiniz gibi oynaması ücretsiz hali oyunun mevcut olan karakter oluşturma ve inşa modlarından Sims’in eksiksiz yaşam deneyimine kadar her şeyi sunan temel hali. 12 tam teşekküllü genişleme paketi ve çok sayıda oyun paketi, malzeme paketi ve kit oyunun başlangıcından bu yana aldığı oyun premium DLC olarak sunulacak. Mevcut fiyatlarla bunların tamamını elde etmenin maliyeti ise yaklaşık 1000 dolar.

Oyunu oynaması ücretsiz dönüşümden önce satın alanlar Desert Luxe mobilya paketini ücretsiz olarak alacaklar. Bu arada EA Play (Get To Work Genişletme) ve EA Play Pro (Get To Work Genişletme ve Toddler Stuff Pack) üyeleri, abone olmanın ek avantajları olarak birkaç The Sims 4 paketi kazanacak. Geliştiriciler öngörülebilir gelecek için The Sims 4’E yeni paketler geliştirmeye devam edeceklerinin de altını çiziyor.

The Sims 4, 18 Ekim 2022 tarihinden itibaren Windows (EA uygulaması, Origin, Steam), macOS, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X|S’de ücretsiz olarak indirilip oynanabilecek.