Anasayfa Haber Guardians Of Ember, Aralıkta Erken Erişime Açılıyor

Guardians Of Ember, Aralıkta Erken Erişime Açılıyor

MMO Diablo olarak görülen Guardians of Ember, çok yakında erken erişime açılıyor.

Oyunun yayıncısı InselGames, Runewaker Entertainment’ın geliştirdiği Hack’N’Slash Massive Multiplayer Online (MMO) oyunu Guardians of Ember’in 13 Aralık’ta Steam’de erken erişime açılacağını duyurdu. Runes of Magic ve Dragon’s Prophet gibi başarılı MMO’ları geliştiren ekip, Diablo’ya çok benzeyen Guardians of Ember oyununu çıkarmaya hazırlanıyor.

Guardians of Ember, Hack’N’Slash oyunlarından aşina olduğumuz aksiyonu, MMORPG’lerin zorlu PVP ve PVE sistemleriyle harmanlıyor. Oyun geniş bir karakter optimizasyonu sistemine sahip. Silah ve zırhlara özel efektler eklemek için bir sistemin yanı sıra, oyuncuların zindan boyunca ilerledikçe rekabet edebilmesi için ekstra seçenekler de mevcut.

Guardians of Ember, 13 Aralık’ta Steam Erken Erişimi aracılığıyla üç farklı versiyonda satışa sunulacak. Mortal Edition 19,99 dolar, Immortal Edition ise ekstra içerikle birlikte 49,99 dolar fiyatla satışa çıkacak. Oyunun tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bir yorum

  1. Tamam güzel oyunda çok pahali kardesim.. Bu fiyatla cok fazla oyuncu bulamadan kisa sure sonra adi anilmamaya baslar. Ucuz olsa toplulukla girilebilir ve güzelde olabilir aslinda..

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version