Anasayfa Haber Lenovo, Moto Z Modelini Türkiye’de Tanıttı

Lenovo, Moto Z Modelini Türkiye’de Tanıttı

Lenovo, yurtdışında da hayli ilgi çeken Moto Z modelini Türkiye’de resmen tanıttı.

İstanbul’da yapılan bir basın toplantısıyla resmen tanıtılan Moto Z, 5.2 mm inceliğinde bir kasaya sahip. 5.5 inç Quad HD AMOLED ekranla donatılan telefonda, Qualcomm Snapdragon 820 işlemci ve 4 GB RAM kullanılmış. 32 GB veya 64 GB dahili hafıza seçenekleri bulunan telefon, ayrıca 2 TB kapasiteye kadar microSD hafıza kartlarını da destekliyor.

Motorola Moto Z İlk Bakış

13 MP arka ve geniş açılı 5 MP ön kamerayla donatılmış olan Moto Z, iki tarafında da flaşa sahip. Sıvı sıçramalarına karşı dayanıklı tasarlanmış olan telefonda, güvenlik için parmak izi okuyucu da mevcut. Moto Z’nin daha hesaplı bir versiyonu olan Moto Z Play ise 15 MP laser odaklı kamerayla geliyor.

Moto Z modeliyle gelen en ilginç unsur ise, telefona takılarak kullanılmak üzere tasarlanmış olan Moto Mod adlı aksesuar gamı olmuş. JBL SoundBoost Hoparlör, Insta-Share Projektör, Incipio offGRID Ek Batarya ve Hasselblad True Zoom kamera gibi aksesuarları içeren bu ürün gamı hayli ünlü firmaların isimlerini taşıyor.

Moto Mod

Moto Z’ye zincir mağazalarda KDV dahil 2.499 TL’ye sahip olabilirsiniz. Moto Z aynı anda Turkcell ve Vodafone mağazalarında farklı temlik fiyatlarıyla da satışa girecek. Sadece zincir mağazalarda satışa sunulacak olan Moto Z Play de 1.999 TL’den satışa sunulacak.

Moto Mod’lar bundan sonra çıkacak tüm Moto ürünlerinde kullanılabilecek. Moto Mod’lar perakende mağazalarında şu fiyatlarla satılacak:

  • Insta-Share Projektör 899 TL
  • Hasselblad True Zoom 799 TL
  • JBL SoundBoost Hoparlör 399 TL
  • Incipio offGRID Ek Batarya 299 TL
  • Aksesuar Kapaklar 49 TL.