Anasayfa Haber 40 Dakikalık Conan Exiles Oynanış Videosu Yayınlandı

40 Dakikalık Conan Exiles Oynanış Videosu Yayınlandı

40 dakikalık Conan Exiles oynanış videosu, karakter gelişimi, hayatta kalma, dövüş sistemi ve crafting hakkında ayrıntılı bilgiler veriyor.

Funcom’un yakında çıkacak olan ve açık bir dünyada geçen Conan Exiles hayatta kalma oyununun nasıl oynandığını merak ediyorsanız, haberimizin sonundaki 40 dakikalık oyun içi videoyu izleyebilirsiniz. Yönetmen Joel Bylos ve Topluluk Yöneticisi Jens Erik Vaaler tarafından sunulan video, oyununun bazı çok erken yönlerini gösteriyor.

Karakter gelişimi ile başlayıp temel hayatta kalma mücadelesi, işçilik ve savaşla ilerleyen oyunda, gece hayatta kalmak için kendinize bir barınak inşa etmeniz gerekiyor. Hayatta kalma oyunlarında sıklıkla biraz sinir bozucu olan yiyecek ve içecek problemlerini hafifleten ilginç bir özellik oyunda mevcut.

Sayaçlar tamamen dolduktan sonra bunlar hemen azalmaya başlamadan önce bir süre dolu durumda kalmaya devam ediyor. Bu yüzden sürekli yeme ve içme konusunda endişelenmeniz gerekmiyor.

Oyun hayli ilginç görünüyor ve çevre tasarımı oldukça etkileyici. Oyun, 31 Ocak’ta Steam’de erken erişime ve ilkbaharda da Xbox One önizleme sürümüne açılacak.

https://www.youtube.com/watch?v=Z5Cdlqccrgg