Anasayfa Haber Zelda: Breath Of The Wild Tanıtım Videoları Yayınlandı

Zelda: Breath Of The Wild Tanıtım Videoları Yayınlandı

The Game Awards’ta en çok beklenen oyun ödülünü alan Zelda: Breath Of The Wild için iki yeni video yayınlandı.

Zelda: Breath of The Wild, önümüzdeki yılın en çok beklenen oyunlarından. Bu nedenle Nintendo, oyunu hakkında faydalı tanıtım videoları yayınlamaya devam ediyor. Bu sayede oyunun neler sunduğunu daha iyi görebiliyoruz.

En yeni iki video, oyunun hikayesini ve oynanışı daha derinlemesine gösterdiği için göz atmaya değer. Bu videoların ilki Hyrule’un harap bir durumda olduğunu gösteriyor. Bu da, Fallen Hero zaman çizelgesinin sonuna geldiğimiz anlamına geliyor. Bununla birlikte, bazı gökyüzü yapıları da görüyoruz ve bunlar Skyward Sword’de geçen olaylara işaret ediyor olabilir.

Twilight Princess’te de benzer gökyüzü yapıları görmüştük, bu açıdan Zelda oyunları için bu bir ilk değil. İkinci video ise, oyunun nasıl oynandığına dair daha ayrıntılı bilgiler veriyor. Oyun içi görüntülerin yer aldığı videoda Link’in rakiplerine karşı nasıl mücadele ettiğini görebiliyoruz.

Video, sadece bir görev gösteriyor olsa da, oyunun açık dünya yapısına rağmen, ilerlemenizi engelleyebilecek tehditlerle karşı karşıya kalacağınızı da gösteriyor. Normalde Zelda oyunlarında çevre, gerekli güce ulaşana kadar ilerlemenizi sınırlamada önemli bir rol oynuyor. Bu kural halen geçerli gibi görünse de, düşmanların yetenekleri ve güçleri de benzer bir engel olabilir gibi görünüyor.

Zelda: Breath of the Wild, 2017’nin ilk aylarında Nintendo Switch ve Wii U için piyasaya çıkacak.