Anasayfa Haber Yeni Mass Effect Serisi Üçleme Olabilir

Yeni Mass Effect Serisi Üçleme Olabilir

Bioware yeni Mass Effect: Andromeda için devam oyunları planlıyor olabilir.

Bioware tarafından yapımı süren Mass Effect: Andromeda için henüz kesin bir çıkış tarihi yok. Şirket yönetiminden gelen son açıklamalar, yapımcıların dikkatlerini oyunun çıkış tarihine değil, genel kalitesine verdikleri yönünde oldu. Bu da bazıları tarafından oyunun çıkışının gecikebileceği olarak yorumlandı.

Ancak Bioware tarafından gelen tek açıklama bu olmadı. Oyunun sanat yönetmeni Mac Walters tarafından basına verilen bir söyleşide, şirketin Mass Effect hakkındaki olası planlarına da değinildi.

Walters üstü kapalı olarak oyunculara Andromeda’yı bitirdiklerinde, kayıt dosyalarını silmeyip bir kenara yedeklemelerini tavsiye etti. Bioware yönetiminin halen Andromeda üzerine yoğunlaştığının altını çizen Walters, gelecek planlarının henüz kesinleşmediğini ifade etti.

Ancak çeşitli teknik ve ekonomik sebeplerden dolayı henüz açıkça bildirmeseler de, Bioware yönetiminin yeni oyunu da seriye dönüştürme planları var. İlk Mass Effect üçlemesine benzer bir üçleme daha planlayan Bioware yönetimi, kesin kararını Andromeda’nın satış rakamlarına bakarak verecek gibi görünüyor.