Anasayfa Haber Red Dead Redemption 2 Afişleri Sızdırıldı

Red Dead Redemption 2 Afişleri Sızdırıldı

Kesin çıkış tarihi verilmeyen Red Dead Redemption 2 için hazırlanan reklam malzemelerinin dağıtımı başlamış.

Rockstar Games’in merakla beklenen yeni açık dünya Western oyunu Red Dead Redemption 2 için henüz kesin bir çıkış tarihi verilmiş değil. Ancak internete sızan bazı fotoğraflar, oyunun çıkış tarihinin 2017’nin sonbahar ayları olacağını kesinleştiriyor.

İnternet üzerindeki fotoğrafların çeşitli oyun satan dükkanlarda çekildikleri iddia ediliyor. Fotoğraflarda Rockstar tarafından Red Dead 2 için hazırlandığı söylenen promosyon malzemeleri açıkça görülebiliyor. Kartonet ve afiş gibi malzemelerin üzerinde ise açıkça “Autumn 2017”, yani “2017 Sonbaharı” ifadesi görülebiliyor.

Afişlerde ayrıca önsipariş verilebileceğine dair ibareler de görülüyor. Halen önsiparişlerin açılmadığı düşünülürse, bu malzemelerin 2017 ortasına doğru vitrinlere konulmak üzere hazırlandığı düşünülebilir.

Rockstar oyunu şimdilik sadece Xbox One ve PS4 konsollar için hazırladığını duyurdu. Ancak şirketin pazarlama taktiklerini yakından izleyen analistler, Red Dead 2’nin PC sürümünün çıkarılacağına da emin görünüyorlar. Ancak PC sürümünün çıkması büyük ihtimalle 2018 yılında gerçekleşecektir.