LG G6’ya ait olduğu söylenen tasarım görsellerinde telefonun bazı özellikleri göze çarpıyor.
LG tarafından MWC 2017 etkinliğinde resmen tanıtılması beklenen G6 modeline ait olduğu iddia edilen tasarım görselleri sızdırıldı. LG’nin G6 modeliyle modüler tasarımı terk edeceği ve daha geleneksel çizgilere döneceği düşünülüyordu.
Yeni sızan görseller de bu söylentileri doğrular nitelikte görünüyor. LG’nin G6 modelinde kullanacağı ekranın 1440×2560 çözünürlükte ve 5.3 inç boyutunda olacağı tahmin ediliyor. Buradaki görsellerde bu teknik detaylar görünmese de, ekranın kıvrık değil de düz panel olacağı görülebiliyor.
LG’nin G6 ile birlikte daha ince ve kapalı bir tasarıma gitmesi bekleniyordu. Nitekim bu görüntülerde de arka kapağın açılmadığı ve bataryanın değişebilir olmadığı görülebiliyor. Arka tarafta yer alan açma tuşunda yine parmak izi okuyucu olması bekleniyor.
Şirketin yeni telefonunu ne zaman çıkaracağı kesin değil. Ancak bazı kaynaklara göre MWC etkinliğinden hemen sonra, Mart ayında piyasaya sunması muhtemel. LG G6 tasarım görüntülerini aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.




g5 ile tasarım aynı eğer başka yenilik yapmazlarsa bu da tutmaz g5 bence güzel ama genel olarak beğenilmedi
V20 V2 falan yapsalarmış ismini
Bir G2 kullanıcısı olarak diyorum ki LG şirketine. LG G2 tasarımını alırsın ve kasayı metal yaparsin. Agresif bir fiyat ile girersin piyasaya. Bizde gidip G6 aliriz. Elinde bu kadar tutmuş bir cihaz varken(G2) LG’nin bu kadar fantaziye kaçması enteresan. Hiç mi Ar-Ge çalışması yapmıyorsunuz acaba?