Anasayfa Video MSI Ryzen Destekli AM4 Anakartlar – CES 2017

MSI Ryzen Destekli AM4 Anakartlar – CES 2017

AMD’nin Ryzen işlemcileri için yeni AM4 anakartları CES 2017’de gördük ve sizlerle paylaşıyoruz…

MSI’ın geliştirdiği yeni X370 yongalı AMD AM4 soket anakartlar içerisinde Xpower Titanium Modeli, Kaby Lake videomuzda gördüğünüz modele son derece benziyor. 14 nanometrelik yeni Zen işlemciler çift kanal bellek destekliyor ve rakip Intel işlemcilerde olmayan bazı özellikler ile gelecekler.

Bunun haricinde Micro ATX formatında B350M Mortar anakartını görüyoruz. AMD tarafında özellikle eksikliğini hissettiğimiz küçük sistemleri mümkün kılacak. Bunun için elbette biraz daha beklememiz gerekiyor. Ancak MSI’ın Intel tarafında sunduğu üst seviye özellikleri AMD tarafında da sunması harika.

Bunun haricinda B350 Tomahawk modelini görüyoruz. Yeni nesil M.2 SSD bağlantıları, AM4 soketi haricinde USB 3.1 Gen 2 gibi modern bağlantılar ve geriye dönük bazı bağlantılar da var.

Hesaplı A320M Pro ile hesaplı AM4 anakart modeli de şimdiden karşımıza çıktı. Hesaplı AMD Zen sistemlerde bu model şimdiden dikkatimizi çekti.
Elbette Zen detayları incelemelerimizle sizlerle olacak ancak anakartlar incelemeye gelmeden önce genel tasarım özelliklerine bir ilk bakış yapmış oluyoruz.