Anasayfa Haber LG G6 Metal Gövdeli Ve Suya Dayanıklı Olacak

LG G6 Metal Gövdeli Ve Suya Dayanıklı Olacak

LG G6 hakkındaki söylentilerde geçen özelliklerin çoğunun varlığı, bizzat şirket tarafından doğrulandı.

LG tarafından 26 Şubat tarihinde resmen tanıtılması beklenen yeni G6 modeliyle ilgili şu ana dek pek çok söylenti çıkmıştı. Dün şirket tarafından yapılan bir duyuruda, bu özelliklerden bazılarının varlığı resmen onaylandı.

Üst seviye bir telefon olarak tasarlanan LG G6, tamamen metal gövdeli bir yapıya sahip olacak. G5 modelindeki modüler yapıya bu modelde yer verilmediği artık açıkça görülebiliyor. Sertifika seviyesi henüz belli olmamakla birlikte, telefonun su geçirmez olacağı da kesinleşti.

Telefonun arkasında çift ana kamera olacak ve bunlar geniş çekim açısıyla 125 derecelik bir alanı görebilecekler. Ön taraftaki özçekim kamerası da 100 derecelik görüş açısına sahip olacak. LG bu modelde kameralara fazlasıyla özen göstermiş gibi görünüyor.

LG’nin bu yeni modelini bekleyenlerin canını sıkacak tek detay, telefonun beklendiği üzere Snapdragon 835 işlemcisiyle değil, bir önceki model olan 821 ile çıkacak olması olabilir. Ancak bu da kesinlikle zayıf bir işlemci değil ve LG yeni modelini Samsung’dan önce çıkarabilmek için bu işlemciyi tercih etmiş. Snapdragon 835 işlemcili bir LG isteyenler ise, geliştirilmekte olan V30 modelini beklemeyi tercih edebilirler.