Anasayfa Haber StarCraft Remastered Bu Yaz Çıkabilir

StarCraft Remastered Bu Yaz Çıkabilir

Yeni söylentilere göre Blizzard orijinal StarCraft’ın HD olarak yeniden düzenlemesini bitirmek üzere.

Geçtiğimiz yıl çıkan bir söylenti, RTS tarihinin en sağlam oyunlarından olan StarCraft’ın Blizzard tarafından elden geçirildiğini iddia ediyordu. Ne var ki Blizzard bu konuda herhangi bir açıklama yapmadı. Üstelik aradan geçen zamanda yeni bir sızıntı da olmadı.

Ancak kısa süre önce Güney Koreli espor sitesi Sports Seoul tarafından yapılan bir habere göre, bu proje gerçekten de var ve yakında tamamlanacak. Sitenin haberine göre Blizzard orijinal StarCraft’ı HD grafikler ve Battle.net desteğine sahip olacak şekilde elden geçirmiş.

Orijinal oyunun içeriğinde ya da oynanış mekaniklerinde herhangi bir değişiklik yapılmadığı söyleniyor. Ayrıca oyunun geçen Kasım ayındaki Blizzcon etkinliğinde bir grup seçkin ziyaretçiye gizlice gösterildiği de iddia ediliyor.

Tabii tüm bunlar söylentiden öteye gidemiyor, çünkü Blizzard bu konuda herhangi bir açıklama yapmıyor. Ancak iddialara göre StarCraft Remastered bitmek üzere ve Mayıs yada Haziran ayında piyasaya sürülecek. Yani önümüzdeki aylarda gerçeği hep beraber göreceğiz.