Anasayfa Haber Overwatch 2 Season 10 Venture Forth Başladı

Overwatch 2 Season 10 Venture Forth Başladı

Overwatch 2 Season 10 Venture Forth

Blizzard tarafından Overwatch 2 Season 10 Venture Forth sonunda başlatıldı. Sezon yeni sondaj ustası, yer altı kazıcı kahramanı Venture’u tanıtırken daha birçok yeniliği beraberinde getiriyor.

Overwatch 2 Season 10 Venture Forth Yenilikleri

Overwatch 2 Venture Forth’da oyuncular, çeşitli karakterlerin kahramandan kötü adama ve tam tersi şekilde hizalandığını gören, yeni görünümler ve ince ayarlı hareket setleri, ele geçirme noktası Clash modunun başlatılmasını, kahramanların nasıl olduğu konusunda büyük değişikliklerle sonuçlanan “Mirrorwatch” etkinliğini görecekler.

23 Nisan’da başlayıp 13 Mayıs’a kadar devam edecek olan Mirrorwatch etkinliğinin özetini ise şu şekilde: “Ters gerçeklik macerası Mirrorwatch’ta tersine dönmüş bir dünyayı keşfedin: Erdemlilerin kötülüğe dönüştüğü ve kötülerin kahraman olarak ortaya çıktığı bir ayna evreninde geçen sınırlı süreli bir olay. Hizalamaları değiştirin ve Strike Commander Doomfist’in Güç Bloğu kalkanı, Vengeance Mercy’nin Soul Burn patlaması ve Ajan Colomar Sombra’nın Anti-Virus Ultimate’ı gibi yeniden tasarlanmış Kahramanlar ve yeteneklerle deneyler yapın. Gerçeği daha da ileriye taşıyın ve savaşı Talon’un devraldığı yeniden tasarlanmış Gözetleme Noktası Gibraltar’a taşıyın. Bu eşsiz ayna evrenini 23 Nisan’dan 13 Mayıs’a kadar sınırlı bir süre için keşfedin.”

Ek olarak, 16 Nisan’dan 29 Nisan’a kadar sınırlı bir süre için geçerli olacak Clash modu detayları ise şöyle: “10. Sezonu başlatmak için sınırlı süreli bir deneme olan adrenalin pompalayan Clash oyun moduna hazırlanın. Bu nihai çekişme, takımları doğrusal bir yol boyunca puanları ele geçirmeye zorluyor. Yansıtılmış bir haritaya stratejik olarak yerleştirilmiş beş ele geçirme noktasıyla, takımlar zaferi kesinleştirmek için noktaları ele geçirmek ve savunmak üzere ustaca manevralar yapmalıdır. Dinamik ortaya çıkmalar ve kolaylaştırılmış harita rotaları, savaşa geri dönüşünüzü hızlandırarak savaşın en yoğun anında harcanan süreyi en üst düzeye çıkarır. Clash denemesi, sevilen Hanamura bölgesindeki bir bölgeyi kapsayan ve tanıdık bir hisle fethetmek için yeni savaş alanları sunan yepyeni bir harita olan Hanaoka’yı keşfetmenize olanak tanıyacak.”

10. Sezondan itibaren Venture dahil tüm kahramanlar hemen ücretsiz olarak mevcut olacak ve battle pass üzerinde çalışmanıza gerek kalmayacak. Böylece Kiriko, Ramattra, Lifeweaver, Illari ve Mauga da kullanıma sunulmuş olacak. Blizzard aynı zamanda kozmetik ödülleri kazanma şeklinizi de değiştiriyor; Overwatch Paraları artık mücadelelerle değil, savaş geçişini tamamlayarak kazanılıyor. Mythic görünümlere yaklaşım da değişti. Artık savaş geçişini tamamladıktan sonra Mitik görünümün kilidini açmak yerine, geçmiş, şimdiki ve gelecekteki seçtiğiniz Efsanevi görünümlerin kilidini açmak ve yükseltmek için kullanabileceğiniz “Efsanevi Prizmalar” kazanacaksınız. Bu Efsanevi Prizmaları gerçek parayla da satın alabileceksiniz.

Elbette Overwatch 2 Sezon 10, Hammond’un oldukça kapsamlı bir şekilde yeniden işlenmesi ve rekabetçi oyundaki değişiklikler de dahil olmak üzere çeşitli başka düzeltmeler ve ince ayarlarla birlikte geliyor.

Overwatch 2 PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 ve Switch platformlarında mevcut durumda.