Anasayfa Haber Call of Duty: WWII Sonbaharda Çıkacak

Call of Duty: WWII Sonbaharda Çıkacak

Call of Duty serileri uzun bir aradan sonra yeniden Normandiya sahillerine ayak basıyor.

Activision bünyesinden çıkan Call of Duty oyunlarının geçen yıllarla birlikte gittikçe daha bilim-kurgu tadını alması, oyun piyasasında iyi bir etki yapmadı. Son çıkan CoD oyunu Infinite Warfare ile uzaya çıkan Activision, orada aradığını bulamadan geri dönmek zorunda kaldı.

Bir süredir CoD serilerinin başladığı noktaya geri döneceğine dair söylentiler mevcuttu. Yeni nesil oyuncular pek hatırlamasa da, ilk Call of Duty oyunları İkinci Dünya Savaşı’nı konu alıyordu. Bu oyunların çıktığı dönemde İkinci Savaş oyunlarda sık sık işleniyordu.

Yapımcı stüdyo Sledgehammer en sonunda yeni oyunu resmen duyurdu. Call of Duty: WWII ile CoD serileri gerçekten de ilk günlerine geri dönecek. 3 Kasım tarihinde çıkması planlanan oyunda, Band of Brothers tadında bir macera yaşayacağız.

Teksaslı bir çiftçi ailenin çocuğu olan ana karakterimiz, Normandiya çıkarması ile başlayan, oradan Belçika ve en sonunda da Almanya’ya uzanan yoldan yürüyecek. Aşağıda resmi tanıtım videosunu görebileceğiniz oyun hakkında, önümüzdeki E3 fuarında çok daha fazla bilgi verileceği tahmin ediliyor.