Anasayfa Haber EA, Ön Sipariş Verenlere Daha İyi Grafik Sunacak

EA, Ön Sipariş Verenlere Daha İyi Grafik Sunacak

Need for Speed: Payback için ön sipariş verenler, daha yüksek görsel deneyim elde edebilir.

Oyun piyasasında ön sipariş kavramı gitgide daha ilginç bir hal almaya başlıyor. Dağıtımcı firmaların oyunları merakla bekleyen oyunculardan ön sipariş ile para aldığı, bunun karşılığında da ek paket ve ücretsiz DLC gibi avantajlar sunduğu uzun zamandır biliniyor. Ancak dünyanın en büyük oyun dağıtım şirketlerinden Electronic Arts, Need for Speed: Payback için ön sipariş verenlere daha iyi grafik sunacağını açıklayarak olayı bambaşka bir boyuta taşımış durumda!

Need for Speed, oldukça köklü bir seri ve oyuncular tarafından çok seviliyor. Hem tarihi eskilere dayanıyor hem de satış sayıları bu sevgiyi kanıtlıyor. Yarış oyunlarını seven ve NFS serisini takip eden oyuncular, şimdiden serinin yeni üyesi olan Need for Speed: Payback için ön sipariş vermeye başladı bile. Öte yandan Electronic Arts’ın ön sipariş verenlere özel yeni kampanyası bazı oyuncuları epey kızdıracağa benziyor. EA’in, yeni ön sipariş paketleri içerisinde yer alan Platinyum araç paketi gayet normal gözükse de “özel lastik dumanı” efekti bazı tartışmalara yola açacak gibi.

Ön sipariş veren kitle, kendilerine ek içerikler verilmesine alışkın fakat ilk defa bir firmanın daha iyi grafikler vaat ettiğini görüyoruz. Bu da beraberinde devasa bir görsel fark getiriyor olabilir. Yani ne kadar iyi donanıma veya konsola sahip olursanız olun, ön sipariş vermeden daha iyi grafiklerle oyun oynayamayacaksınız, en azından Need for Speed: Payback için bu şekilde. Electronic Arts’ın daha sonra söz konusu ön sipariş avantajlarını herkese açtığı oyunlar da oldu. Bakalım firma bu defa tepkilere nasıl karşılık verecek.

İlginizi çekebilir: Gran Turismo Sport Çıkış Tarihi Belli Oldu