Anasayfa Haber Gran Turismo Sport Çıkış Tarihi Belli Oldu

Gran Turismo Sport Çıkış Tarihi Belli Oldu

Gran Turismo Sport nihayet oyuncularla buluşuyor.

Gran Turismo, PlayStation platformuna özel ve oldukça büyük bir oyuncu kitlesi olan popüler bir yarış oyunu serisi. Serinin yeni üyesi Gran Turismo Sport, oyuncuları uzun bir süredir bekletiyor, çıkış tarihi hakkında verilen sözler tutulamıyor ve sürekli erteleniyordu. Oyunun çıkış tarihi en başta Kasım 2016 olarak duyurulmuştu. Daha sonra ise Ağustos’un sonuna doğru çıkması vadedilmişti. Ancak Gran Turismo’nun geçtiğimiz Mart ayında başlayan kapalı beta aşaması daha yeni sona erdi. Geliştirici firma, oyunun son rötuşlarını yapmaya henüz başlamış durumda.

Güzel haber şu ki artık resmi ve büyük ihtimalle bir daha ertelenmeyecek bir çıkış tarihi mevcut. Polyphony tarafından geliştirilen ve dağıtımı Sony tarafından üstlenilen Gran Turismo, 17 Ekim’de Kuzey Amerika’da, 18 Ekim’de Avrupa’da piyasaya sürülecek. Geliştirici ekibin başkanı olan Kazunori Yamauchi, GTS çıkmadan önce oyunda hangi arabaların, hangi şarkıların olacağı gibi oyun hakkında daha fazla detayın basınla paylaşılacağını söyledi. Yamauchi, GTS’nin grafik, ses ve fizik dinamikleri açısından oyuncuları oldukça tatmin edeceğini de sözlerine ekledi.

Gran Turismo Sport için Limited Edition ve Digital Deluxe Edition adında iki ayrı özel paket de olacak. Bu paketler 70$ ve 80$’dan satılacak ve içerisinde ekstra kredi, özellik ve avatar gibi özellikler barındıracak. Oyun için bir de duyuru videosu yayınlandı. Onu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Project Cars 2’de 180’den Fazla Lisanslı Araç Olacak