Anasayfa Haber Bu Hafta İzlemeniz Gereken 6 Fragman

Bu Hafta İzlemeniz Gereken 6 Fragman

Yaz bitti, yeni filmler ve dizilerin zamanı da geldi.

Aranızda mevsimi dizi ve film izleyerek geçirenler muhakkak vardır. Biz de sizleri düşünerek bu içeriği hazırladık. İşte bu hafta izlemeniz gereken 6 fragman!

The Punisher

Netflix’e özel dizilerden Marvel karakteri The Punisher, fazlaca kan ve yıkım içerecek. Filmde karakterin gelişimine ve mücadelesine tanık olacaksınız. The Punisher, 2017 sonunda Netflix’te yayına girecek.

Human Flow

Amazon tarafından yapılan bu belgeselde son zamanlarda yaşanan büyük mülteci krizi ele alınmış. İki düzine ülkenin etkilendiği bu kriz, şiddeti azalsa da bitmiş değil. Avrupa ve ABD’yi de ele alan belgesel, 13 Ekim 2017’de vizyona girecek.

Strong Island

Netflix’ten bir başka suç hikayesi, fakat Strong Island alışılmşın dışında bir dizi. Zira burada sadece çözülemeyen bir cinayet değil, ırkçılık da var. Beyaz tenli polis memurları, kurbanın siyahi ailesinden aldıkları bilgileri görmezden geliyorlar. Bu da 15 Eylül’den itibaren Netflix üzerinden izlenebilecek.

Strike – The Cuckoo’s Calling

BBC One tarafından hazırlanan bu yapım, J.K. Rowling’in dedektif romanlarından esinlenmiş. Yazarın Robert Galbraith takma adıyla yayınladığı bu kitaplar, şimdi bir diziye dönüştürülmüş. Dizi adını ana karakterin soyadından alıyor. İlk sezon ilk üç kitabı kapsayacak. Strike şu anda gösterimde bulunuyor.

Little Evil

İsmine yakışır bir şekilde kötü niyetli bir çocuğu konu alan dizi, film sektöründe çok farklı bir yere, bir senaryoya sahip.

Wasted!

Anthony Bourdain çöpe giden yemeklerin hikayesini oluşturmuş. Belgeselde hem yemek gösterilerinin güzelliği, hem de yiyecek israfının ne kadar büyük bir sorun olduğuna değinilmiş. Wasted! 13 Ekim’de gösterimde olacak.

İlginizi çekebilir: Black Mirror 4. Sezonu İçin Yeni Fragman!