Anasayfa Haber Samsung Galaxy S9 Modüler Olabilir

Samsung Galaxy S9 Modüler Olabilir

Samsung’un bir sonraki nesil üst seviye telefonunda modüler tasarıma geçebileceği iddia ediliyor.

Samsung bu sene çıkardığı Galaxy S8 ve Note 8 telefonlarıyla hayli iyi bir çizgide ilerliyor denebilir. İki üst seviye telefonda da herhangi bir sorun yaşamayan şirket, satış rakamlarından da memnun görünüyor.

Tabii ki gözler şimdiden bir sonraki nesil telefonlara çevrilmiş bulunuyor. Samsung tasarımcılarının şimdiden Galaxy S9 ve Note 9 üzerinde çalıştıklarına şüphe yok. Ancak bazı söylentilere göre şirket Galaxy S9 ile ciddi bir tasarım değişikliği deneyebilir.

Bu söylentilere göre Samsung alışılmış kalıpların dışında çıkmayı ve S9 modelini modüler yapmayı planlıyormuş. Doğrusu geçmişte başka firmaların tecrübelerine bakıldığında bunun ne kadar ciddi bir söylenti olduğu sorgulanabilir.

LG daha önce G5 ile modüler tasarımı denemiş, ancak umduğunu bulamamıştı. Google ve bir kaç farklı firmanın daha geliştirdiği modüler telefon tasarımları ise piyasaya bile çıkamadan rafa kalktı. Samsung yönetiminin bunları gördükten sonra yine de modüler tasarımı denemeye karar vermesi, doğrusu hayli şaşırtıcı bir karar olurdu.

 

Bir yorum

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version