Anasayfa Haber Samsung Galaxy S9 Modelinde 6 GB RAM Olabilir

Samsung Galaxy S9 Modelinde 6 GB RAM Olabilir

Samsung’un bir sonraki üst seviye telefonuyla ilgili söylentilere yenileri eklendi.

Samsung bir sonraki nesil Galaxy telefonları üzerinde çalışmaya devam ederken, bu cihazlar hakkında da sık sık yeni söylentiler çıkıyor. Mesela bir süre önce şirketin bu yeni telefonlarda modüler yapı kullanacağına dair bir söylenti çıkmıştı, ancak arkası gelmedi.

Yeni bir söylenti ise telefonun RAM ve depolama gibi özelliklerine yönelik iddialar getiriyor. Bu söylentiye göre şirket Galaxy S9 ve S9 Plus modellerinde 6 GB RAM kullanmaya karar vermiş. Ayrıca bu telefonlarda 128 GB depolama alanı da bulunacakmış.

Bunun haricinde şirketin Amerika ve Çin pazarına verilecek telefonlarda Snapdragon 845 işlemcisini kullanacağı da iddia ediliyor. Diğer pazarlara gidecek modellerde ise Samsung tarafından geliştirilen Exynos 9 Octa işlemcisi kullanılacakmış. Her iki işlemcinin de 10nm ölçeğinde üretileceği düşünülüyor.

Samsung’un Galaxy S9 ve S9 Plus modellerindeki donanımlar arasında bir fark olmayacağı, sadece ekran boyutlarında fark olacağı da söylentilerin bir parçası. Şirketin bu telefonlarda da 3,5 mm kulaklık jakına yer vermeye devam edeceği, hatta bunu pazarlamanın bir parçası olarak da kullanacağı iddia ediliyor. Daha önce fısıldanan modüler tasarım konusu ise yeni söylentilerde geçmiyor.