Anasayfa Haber Galaxy S9’da 3D Yüz Tanıma Sensörü Kullanılabilir

Galaxy S9’da 3D Yüz Tanıma Sensörü Kullanılabilir

Apple’ın iPhone X ile getirdiği 3D yüz tanıma, Samsung Galaxy S9’da da yer alacak gibi görünüyor.

Eskiden büyük şirketlerin sızdırma haberleri çok gizli kaynaklardan, zor bela çekilmiş fotoğraflarla gelirken şu sıralar LinkedIn profilleri gelecek cihazlar hakkında fazlasıyla bilgi verebiliyor. Biri Samsung biri Broadcom olmak üzere iki ayrı çalışanın profillerindeki bilgiler, gelecek Samsung Galaxy S9 cihazıyla ilgili önemli bilgiler içeriyor.

2014’ten beri Samsung’un Galaxy serisi kameralarından sorumlu bir mühendis, profilinde açık bir şekilde “Galaxy S9’un YENİ SENSÖRÜ ile meşgulüm, S10 ve S11’i de göz önünde bulundurarak…” yazmış. Galaxy S10 ve Galaxy S11’i de hesaba katarak, uzun vadeli olarak getirilebilecek yeni sensör, iPhone X’da kullanılan 3D yüz tanıma desteği olabilir. Diğer taraftan 1000 FPS hızında video çekebilen bir arka kamera söylentileri de bulunuyor.

2017 Mart’ından beri Broadcom’da mühendis olan bir kişi ise Galaxy S8 ve Galaxy S9 için nesnelerin interneti üzerine çalışmalar yaptığını bildiriyor. Nesnelerin interneti desteğinin artması ve daha gelişmiş seçenekler sağlanması, Galaxy S9 ile beraber gerçekleşebilir.

İşin en ilginç tarafı ise şirketlerin gizli tutulması gereken bilgileri, kendi reklamlarını yapmak için çalışanların erkenden LinkedIn’de yayınlayabiliyor olması.

Bir yorum

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version