Anasayfa Haber Electronic Arts, Battlefront 2 Ön Siparişlerinin İptaline Direniyor

Electronic Arts, Battlefront 2 Ön Siparişlerinin İptaline Direniyor

Çeşitli sebeplerle ön siparişlerini geri çekmek isteyen oyuncular, EA tarafından engelleniyor.

Star Wars: Battlefront 2 bu Cuma günü piyasaya çıkıyor. Ön sipariş veren kullanıcıların normalde oyunun çıkışı yaklaştığı için heyecanlı olması gerekirken, EA’in açıkladığı fiyatlandırma politikası sebebiyle çoğu kişi iade etmek için uğraşıyor.

Origin üzerinde 59.99 euro fiyat etiketiyle ön siparişte olan Battlefront 2, Darth Vader olarak oynamak isteyen oyunculara DLC’ler aracılığıyla daha pahalı bir hale gelebiliyor. Kullanıcılar bu durumdan rahatsızken, inceleme için medyaya erkenden gönderilen oyunlarda içeriklerin çok daha hızlı bir şekilde açılabildiği ortaya çıktı. Bu da haliyle yanlış inceleme sonuçlarına sebep oluyor.

Bu sebeplerden ötürü pek çok kişi ürünü iade etmek için EA’in sitesine hücum etmiş. Bu noktada EA sisteminde bir değişiklik yaparak, daha önce kolay bir şekilde bir form doldurularak gerçekleştirilebilen iade işlemini iptal etti. İade talebi için artık mecburen müşteri hizmetleriyle görüşmek gerekiyor. Fazla sayıda oyuncu iptal talebi için müşteri hizmetleriyle iletişime geçince de saatlerce beklemek zorunda kalınabiliyor.