Anasayfa Haber AMD, Sürücüsünde Yeniliklerle Geliyor

AMD, Sürücüsünde Yeniliklerle Geliyor

AMD’nin yeni grafik güncellemesi, performans değerlerini ekrana yansıtacak.

AMD’nin grafik teknolojileri bölümü Radeon Technologies Group, ekran kartları için yıllık büyük güncelleme paketini çıkarmaya hazırlanıyor. Yeni sürücü güncellemesiyle birlikte AMD grafik kartı kullanıcıları, performans değerlerini ekrana yansıtarak anında bilgi sahibi olabilecekler.

Nvidia, GeForce Experience ile FPS değerini ekrana yansıtabiliyor. Fakat AMD’nin getireceği sürücü, çok daha fazlasını ekrana yansıtmamıza imkan sağlayacak. FPS, GPU sıcaklığı, GPU hızı, ekran kartının çektiği güç gibi pek çok bilginin, özelleştirilebilecek bir arayüzde görüntülenmesini sağlayacak olan yazılım, pek çok üst seviye bilgisayar kullanıcısını mutlu edecektir.

Performans değerlerini ve bilgileri ekrana yansıtabilen pek çok yazılım mevcut. Fakat bu yazılımların genelde en büyük problemi, tam ekrana geçişlerde veya bazı grafik API’lerin kullanımında ekrana yansıtılan görüntünün bozulması veya komple kaybolması.

Doğrudan AMD’nin elinden çıkacak bir yazılımda bu tip problemlerle karşılaşma ihtimalimiz çok daha düşük olacaktır diye umuyoruz. Bu büyük güncellemenin bu çeyrek içinde yayınlanması bekleniyor.