Anasayfa Video MSI Z370 BIOS Güncelleme Rehberi

MSI Z370 BIOS Güncelleme Rehberi

MSI Z370 BIOS Güncelleme Rehberi
MSI Z370 BIOS Güncelleme Rehberi

Coffee Lake işlemcili Z370 anakartta BIOS güncelliyoruz. MSI Z370 Gaming Carbon AC üzerinde yaptığımız işlemi bu videoda görebilirsiniz…

Anakartların BIOS’unu güncelleme hata giderme, sorun çözme yanında performans artışı ve uyumlulukların geliştirilmesi için de yararlı. Bu bağlamda her daim sisteminizi güncel tutmanızı tavsiye ediyoruz.

BIOS güncelleme işlemi de eskiye nazaran artık daha da kolay. USB belleğe güncel sürümü kopyalayıp güncelleme arabirimine girmek yeterli. MSI burada işlemi bir adım daha kolaylaştırmış ve açılışta doğrudan Ctrl + F5 ile güncelleme arabirimini tetiklemenizi mümkün kılıyor. Ctrl + F5 sonrası sistem yeniden başlıyor ve doğrudan BIOS güncelleme ekranı karşınıza geliyor.

Bu özelliği denemek için daha önce incelediğimiz MSI Z370 Gaming Pro Carbon AC anakart üzerinde BIOS güncelleme işlemi yaptık. Güncelleme anakartın bellek ve overclock performansını iyileştirirken Core i7 8700 işlemcinin Prime95’te frekans düşürmesinin de önüne geçiyor.

MSI Z370 Gaming Pro Carbon AC İncelemesi

Bir yorum

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version