Anasayfa Haber Huawei P20 Prototipi Sızdırıldı

Huawei P20 Prototipi Sızdırıldı

Sızdırılan prototipte, cihazın arkasında yalnızca 2 kameranın yer aldığı görülüyor.

Tanıtımına yaklaşık 1 ay kala, Huawei P20’ye ait olduğu olduğu iddia edilen bir prototip sızdırıldı. Prototipte, tasarımsal açıdan ciddi değişiklikler yapıldığı görülüyor.

Bir hayli ince bir yapıda olan Huawei P20’nin yan tarafında sadece güç/ekran kilidi tuşunun yer aldığı görülüyor. Hemen üst kısmında ise küçük noktalar yer alıyor. Bu noktaların, kapasitif dokunmatik ses tuşları olabileceği tahmin ediliyor. Diğer taraftan ses kontrolü tamamen Android arayüzüne de taşınabilir.

Cihazın alt kısmında, USB Type-C bağlantısının iki tarafında ızgaralar bulunduğu görülüyor. Bu noktada yeni cihazın alt kısmında iki ayrı hoparlöre yer verileceği düşünülüyor. Ayrıca 3.5 mm kulaklık girişine bu modelde yer verilmemiş.

Prototipin en ilginç kısmı ise arka kamera bölümü. Bu zamana kadar çıkan dedikodular, Huawei P20’de 3 kameranın bulunacağı yönündeydi. Fakat prototipe göre cihazda yalnızca 2 Leica kamera yer alacak.

Ürünün herhangi bir yerinde parmak izi okuyucu bulunmuyor. Bu da ekrana gömülü bir parmak izi okuyucuyla geleceğine işaret ediyor olabilir.