Anasayfa Haber Apple iPhone X Plus Çift Sim Kart Seçeneğiyle Çıkabilir

Apple iPhone X Plus Çift Sim Kart Seçeneğiyle Çıkabilir

Gelecek iPhone X sürümleriyle ilgili dedikodular ortaya çıkmaya başladı.

Apple’ın beğenilen fakat yüksek fiyatı sebebiyle istenen satış miktarına ulaşmayan akıllı telefonu iPhone X, önümüzdeki sonbahar aylarında yeni sürüme kavuşacak. Her yeni muhtemel iPhone modelinde olduğu gibi, gelecek iPhone X ile ilgili dedikodular da erkenden yayılmaya başladı.

Söylentiye göre bu yıl piyasaya çıkacak olan iPhone X Plus’ta çift sim kart seçeneği bulunacak. Apple, daha önce hiçbir iPhone modelinde çift sim kart desteğine yer vermemişti.

Olası iPhone X Plus modeliyle ilgili söylentiler sim kart desteğiyle sınırlı değil. Bazı kaynaklara göre Apple, bu ürününde altın kaplama kasa opsiyonu da sunacak. Yeni modellerde, iPhone X’da sunulandan daha fazla renk seçeneği bulunacağı da konuşuluyor.

Apple’ın önümüzdeki sonbaharda 3 yeni iPhone modeli tanıtacağı tahmin ediliyor. Bu modellerde iPhone X tasarım çizgisi korunacağı konuşulurken, modellerin normal ekranlı, “Plus” ekranlı ve LCD ekranlı olarak ayrılacağı düşünülüyor. Bakalım Apple, çift sim kart ve altın kaplama kasa seçenekleriyle yüksek fiyatlı telefonlarının satışını artırabilecek mi.