Anasayfa Haber Blizzard, StarCraft’ın 20. Yılını Kutluyor

Blizzard, StarCraft’ın 20. Yılını Kutluyor

Blizzard tüm oyunlarında oyunculara StarCraft temalı içerikler hediye edecek.

Geçtiğimiz Ağustos ayında Remastered sürümü yayınlanan StarCraft, ilk olarak 31 Mart 1998’de piyasaya çıkmıştı. Blizzard, RTS dünyasının en önemli markalarından biri olarak görülen StarCraft’ın 20. yaşını kutlamaya hazırlanıyor.

Kutlama süreci için 31 Mart’ta “StarCraft is Life: A Celebration” isimli, en büyük StarCraft hayranlarının hikayelerini anlattığı bir video yayınlanacak. 30 ve 31 Mart tarihleri arasında ise StarCraft topluluğunun önemli kişilerinin yer aldığı bir Twitch yayını yapılacak.

Blizzard, StarCraft kutlamalarına tüm oyuncularını dahil edecek. Aşağıda 20. yaş kutlamaları için hangi oyunlarda ne hediye edileceğini görebilirsiniz:

  • StarCraft: Remastered: Oyuna 6 Mart’tan itibaren giriş yapan oyunculara 20. yıl özel oyun arayüzü hediye edilecek.
  • StarCraft 2: Oyuna 6 Mart’tan itibaren giriş yapanlara, her ırk için ayrı bir oyun arayüzü armağan edilecek. 6 Mart – 3 Nisan arası giriş yapanlara ise ayrıca portre ve çıkartma verilecek.
  • Diablo 3: 6 Mart sonrası oyuna girenlere Dominion’s Revenge isimli, Battlecruiser temalı bir pet hediye edilecek.
  • Overwatch: 6 Mart – 3 Nisan arası oyuna giriş yapanlar, Widowmaker karakteri için ücretsiz Sarah Kerrigan Ghost kostümünü alacaklar.
  • World of Warcraft: WoW ödülü ise biraz ilginç. 31 Mart – 6 Nisan arasında Zergling, Grunty, Mini Thor, Baneling veya Zeradar pet’lerinin birini hedef alarak /salute komutunu kullanan oyuncular, “Salute to StarCraft” Feat of Strength başarısını kazanacaklar.
  • Heroes of the Storm: 27 Mart ile 7 Nisan tarihleri arasında HotS’a giriş yapan oyuncular Protoss, Terran ve Zerg portreleriyle ödüllendirilecekler.
  • Hearthstone: 21 – 25 Mart arası gerçekleştirilecek özel, StarCraft temalı Tavern Brawl modunu oynayan oyunculara 3 tane Kobolds & Catacombs kart paketi hediye edilecek.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version