Anasayfa Haber The Division 2 Resmen Duyuruldu

The Division 2 Resmen Duyuruldu

Ubisoft, The Division 2 hakkında yeni bilgiler verdi.

Yapımcılığı Massive Entertainment tarafından üstlenen Tom Clancy’s The Division, Ubisoft’un en hızlı satan oyunları arasında yer almayı başarmıştı. Dağıtımcı Ubisoft, 2016’da piyasaya çıkan The Division için devam oyununun yapıldığını doğruladı.

The Division 2’nin yapımını ilk oyunda olduğu gibi Massive Entertainment üstlenecek. Ubisoft Annecy, Redstorm, Reflections, Ubisoft Bucharest ve Ubisoft Shanghai ofisleri ise oyunun yapımı için yardımcı olacak. The Division 2 çok büyük bir ekip tarafından geliştirilecek.

Oyuncuların The Division ile ilgili verdiği geri bildirimleri değerlendiren şirket, bu önerileri yeni oyun için kullanacak. Oyunda Snowdrop grafik motorunun güncellenmiş sürümü kullanılacak.

Ubisoft, The Division 2’nin çıkış tarihi ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşmadı. Tahminler, oyunun 2019’un sonlarında piyasaya çıkacağı yönünde.

Duyuruyla birlikte verilen bilgilere göre The Division 1 için 2 tane daha dünya çapında etkinlik yapılacak. Ayrıca oyunun Xbox One X sürümü için 4K güncellemesi de yayınlanacak.