Anasayfa Haber Shadow Of The Tomb Raider Fragmanı Sızdırıldı

Shadow Of The Tomb Raider Fragmanı Sızdırıldı

Sızdırılan fragmanla oyunun neredeyse bütün detayları tanıtımından önce ortaya çıkmış oldu.

Oyun tarihinin gizlilik konusunda belki de en başarısız oyunu olan Shadow of the Tomb Raider ile ilgili bir sızdırma olayı daha gerçekleşti. Oyun 2016’nın sonlarında bir çalışanının dizüstü bilgisayarında görülmüştü. Sonrasında ortaya çıkan çizimler ise oyunun oynanışı ve silahlarıyla ilgili bilgi sahibi olmamızı sağlamıştı.

Bugün de Shadow of the Tomb Raider ile ilgili iki farklı sızdırma vakası gerçekleşti. Bunlardan ilki, oyunun tanıtım ve çıkış tarihlerini gösteriyor. Bu bilgilerin kaynağı ise Tomb Raider’ın resmi sitesi. Sitede şimdilik sadece oyunun duyurusunun yapılacağı tarih olan 15 Mart gösteriyor.

Fakat sayfanın kodlarına bakıldığında, oyunun asıl tanıtımının 27 Nisan’da yapılacağı görülüyor. Yine sayfa kodları arasında oyunun çıkış tarihinin 14 Eylül olacağı yazıyor. Kodlarda görüntülenen son bilgi ise Shadow of the Tomb Raider’ın PC, Xbox One ve PS4 platformlarına çıkacağı.

Tüm bunların tek seferde resmi siteden sızdırılmasının ardından oyunun fragmanı da ortaya çıktı. Fragmanda Lara Croft’un ormanlık bir alanda koştuğu görülürken, bir noktada Aztek veya Maya piramitleri gösteriliyor. Böylece oyunun en azından bir kısmının Meksika’da veya Orta Amerika’da geçeceği anlaşılıyor.

Teaser de Shadow of the Tomb Raider 😉

Mik Hdn paylaştı: 14 Mart 2018 Çarşamba