Anasayfa İş Monitör Montajı Rehberi: ViewSonic VG2448

Monitör Montajı Rehberi: ViewSonic VG2448

Monitör montajı çok kolaydır ancak bu daha kolay olamayacağı anlamına gelmiyor. Kurumsal seride yer alan VG2448 modelinde yer alan hızlı kurulumu videomuzda paylaştık…

En kolay monitör kurulumu, kutudan mönitörü hazır çıkartıp doğrudan masaya koyabildiğimiz kurulumdur. Ancak kutu boyutlarını kargoyu ve depolamayı düşünerek ufak tutmak gerekiyor. Ufak kutular da parçalar halinde gelen bir monitör demek.

Çoğu monitörde arka kısımda ek vida kullanımı varken, hem bunun kullanılmaması, hem de kullanıcı dostu bir kutu tasarımı ve ambalajlama pratikte küçük ama önemli bir fark ortaya çıkartabiliyor.

Bu noktada incelemesini yapmadan önce ViewSonic VG2448 modelinde sunulan kolay montajı gerçekleştiriyoruz. Bir fark var mı? Kimin için var, ne kadar var buna bakıyoruz.

Rehberde de görebileceğiniz üzere hızlı kuruluma imkan tanıyan kulp ve arka yuva son derece yararlı. Bir monitör montajından çok, kurumsal alım yapıldığında IT ekibinin bu monitörlerden onlarcasını, belki de yüzlercesini kurması, bazen de geri toplaması, taşıması ve tekrar kurması gerektiğinde bu özelliğin önemi artıyor.