Anasayfa Haber Philips Yeni HDR 1000 Sertifikalı 43 İnç Monitörünü Duyurdu

Philips Yeni HDR 1000 Sertifikalı 43 İnç Monitörünü Duyurdu

Philips Momentum 436M6VBPAB modeli 4K çözünürlükte HDR kalitesi sağlıyor.

Günümüzde bilgisayar monitörleri oldukça farklı özelliklerle karşımıza çıkıyorlar. Özellikle oyunculara yönelik modeller çok sayıda farklı teknolojiyi barındırabiliyor. Philips ise konsol kullanıcılarına yönelik farklı bir ürün ile karşımıza çıkıyor.

Momentum 436M6VBPAB model monitör, 43 inç boyutuyla özellikle konsol oyuncuları için geliştirilmiş. 4K çözünürlük sağlayan Momentum’da MVA panel kullanılmış. Bu panelle dünyada ilk defa DisplayHDR 1000 standardını yakalayan monitör, DCI-P3 renk paletinin %97,6’sını kapsayabiliyor. Bölgesel ışık kısma desteği bulunan cihazda 10 bit renk desteği bulunuyor. Monitörün görüntü tazeleme hızı ise 60 Hz. Monitörün en önemli özelliklerinden biri ise Xbox One X konsolda yer alan Adaptive Sync teknolojisini desteklemesi.

HDMI 2.0, DisplayPort 1.2, mini DisplayPort ve USB Type-C bağlantıları bulunan cihaz, Philips’in televizyonlarında kullanılan Ambiglow teknolojisiyle donatılmış. Momentum, Ambiglow sayesinde karanlık ortamlarda daha iyi bir oyun/sinema atmosferi sağlayabiliyor. Philips Momentum’un piyasaya çıkış tarihi ve fiyatı henüz açıklanmadı.