Anasayfa Haber Nintendo Ürünleri Yeniden Türkiye Pazarına Dönüyor

Nintendo Ürünleri Yeniden Türkiye Pazarına Dönüyor

Nintendo’nun resmi distribütörü CD Media, ürün ve oyunları Türkiye pazarına getiriyor.

Nintendo bir süre önce Türkiye pazarından çekilme kararı almıştı. Dünya oyun ve konsol pazarındaki değişimlere göre pazarlama stratejisini yeniden düzenleyen şirket, uzun süre Türkiye pazarında resmen temsil edilmedi.

Ancak bu durum 2018 itibariyle değişecek gibi görünüyor. Nintendo’nun resmi distribütörü olan CD Media S.E. artık Türkiye pazarına girdiklerini yapılan bir etkinlikle resmen duyurdu.

CD Media başta Balkan ülkeleri olmak üzere Avrupa’nın büyük bir kısmında Nintendo ürünlerinin resmi distribütörlüğünü yürütüyor. Nintendo’nun resmen girmek ve organize olmak için kaynak ayıramadığı pek çok ülkedeki satışları CD Media yürütüyor.

Yapılan toplantıda Türkiye pazarına da bu yıl itibariyle girdiklerini açıklayan CD Media yönetimi, Switch konsolu ve oyunları başta olmak üzere pek çok Nintendo ürününü satacaklarını belirtti. CD Media yetkilileri, Türkiye’de üçüncü partiler tarafından ithal edilmiş ve satılmış Nintendo ürünlerinin garanti ve servisini de vereceklerini belirttiler. Resmi garanti süresi kapsamındaki ürünler servis hizmetinden yararlanabilecek.