Anasayfa Haber Asus, ROG Sıvı Soğutma Sistemini Duyurdu

Asus, ROG Sıvı Soğutma Sistemini Duyurdu

Asus’un Republic of Gamers markasına bundan böyle sıvı soğutma çözümleri de dahil edilecek.

Asus’un oyunculara yönelik markası Republic of Gamers, oldukça geniş bir donanım yelpazesine sahip. Monitörler, klavyeler, ekran kartları, hazır bilgisayar kasaları derken, şirket bu listeye şimdi sıvı soğutma çözümlerini de ekliyor.

Tanıtılan ilk sıvı soğutma çözümleri ise ROG Ryuo 120, ROG Ryojin 240 ve ROG Ryojin 360 oldu. Ürünlerin isimlerindeki sayılar, radyatörün hangi boyutta olduğunu gösteriyor.

Soğutma çözümleri, ROG’un neredeyse tüm güncel ürünlerinde olduğu gibi RGB aydınlatmasıyla geliyor. Henüz net bir bilgi bulunmasa da, bu aydınlatmanın çok yüksek bir ihtimalle Aura Sync destekli olduğunu düşünüyoruz.

Asus’un sıvı soğutma çözümlerinin en dikkat çekici noktası ise soğutma bloğuna yerleştirilen 1,77 inç boyutundaki renkli LCD ekran. Bu ekran, bilgisayarla USB 2.0 bağlantısı aracılığıyla iletişim kuruyor. Kullanıcılar bu ekrana sıcaklık değerlerini, fan devir hızlarını, animasyonları veya GIF’leri yansıtabiliyor.

Yeni soğutma çözümlerinin fiyatları veya çıkış tarihleri ise henüz net değil. Kasa içi bileşenlere programlanabilir LCD ekranların entegre edilmesinin, RGB LED’lerden sonraki yeni trend haline gelip gelmeyeceğini ise önümüzdeki aylarda anlayacağız.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version