Anasayfa Haber Technopat IGTV Kanalı Açıldı!

Technopat IGTV Kanalı Açıldı!

Instagram’ın yeni mobil video platformu IGTV üzerinde Technopat yayını başladı.

Instagram, video platformu IGTV’yi duyurdu. Mobil kullanıcıları hedef alan IGTV, pek çok akıllı telefon kullanıcısının alıştığı dikey videoları destekliyor. Platformun video süresi sınırı ise 60 dakika. Biz test ettiğimizde şu an sınırın 10 dakika olduğunu gördük, ancak bu değişecektir.

IGTV’de tüm kullanıcılar kanal açabiliyor ve video paylaşabiliyor. Takipçi sisteminin bulunduğu platformda, takip ettiğimiz yayıncılara daha kolay erişebiliyoruz. Takip edilecek yeni yayıncılar bulmak için “Senin için” ve “Popüler” menüleri de bulunuyor. Bu menülerin tümünün akıllı telefon ekranına başarılı bir şekilde yerleştirildiğini söyleyebiliriz.

Platformda şimdiden çok sayıda içerik üreticisi video paylaşmaya başladı. Fakat bazı haber kanallarının videoyu dikey yerleştirmek için ilginç çözümler ürettiğini görüyoruz. Yıllardır yatay formatta içerik üreten şirketler, elbette ki böyle bir geçişte zorlanacaktır.

Technopat ekibi olarak biz de IGTV hesabımızı oluşturduk. IGTV’de de donanım incelemeleri, etkinliklerden görüntüler ve ofisten manzaralar paylaşacağız. YouTube içeriğimiz gelişerek devam ederken, her YouTube videosu platformun dikey yapısı sebebiyle Instagram kanalında aynı şekilde olmayacak. Bazı içerikler format gereği platforma özel olarak yayınlanacak.

Siz değerli ziyaretçilerimiz bu paylaşımları Technopat Instagram hesabına abone olarak takip edebilirsiniz. İster Instagram uygulaması, ister IG TV uygulaması kullanın izleyebilirsiniz. Bizi takip edin!

Technopat Instagram Hesabı

IGTV’yi iOS cihazınıza indirmek için tıklayın.

IGTV’yi Android cihazınıza indirmek için tıklayın.