Anasayfa Haber Red Dead Redemption 2, PC İçin Çıkabilir

Red Dead Redemption 2, PC İçin Çıkabilir

Rockstar’ın yeni Western oyununun PC için de geliştirildiği ortaya çıktı.

Yalnızca konsollara çıkarak PC oyuncularını üzen Red Dead Redemption’ın yeni oyunu PC platformuna da gelecek gibi görünüyor. Oyunun duyurusunda öncelikle PlayStation 4 ve Xbox One konsolları için geliştirildiği söylenmişti.

Bir Rockstar Games programcısı kendi LinkedIn sayfasında, tecrübeler kısmında üzerinde çalıştığı oyunlara yer vermiş. Bu oyunlar arasında Red Dead Redemption 2 de bulunuyor. Fakat Red Dead Redemtion 2’nin yanında “PS4/Xbox1/PC” ibaresi bulunuyor. Az önce de bahsettiğimiz gibi, oyunun PC için geliştirildiği duyurulmamıştı.

Eğer bu çalışan LinkedIn sayfasında yanlış bilgi vermediyse, Rockstar oyunu PC için de geliştiriyor demektir. Fakat Sony ve Microsoft ile anlaşarak oyunu ilk etapta konsollara özel olarak çıkarmak istemiş olabilirler. Birkaç ay sonrasında ise Red Dead Redemption 2 PC platformuna da çıkacaktır.

RDR 2, Xbox One ve PlayStation 4 için 26 Ekim’de piyasaya çıkacak. PC için herhangi bir çıkış tarihi ise verilmiyor, ayrıca bu söylenti de henüz resmen doğrulanmadı.

Kaynak