Anasayfa Haber WarCraft 3 İçin 1.30 Güncellemesi Geliyor

WarCraft 3 İçin 1.30 Güncellemesi Geliyor

Blizzard, WarCraft 3 için güncelleme desteği vermeyi sürdürüyor.

Nisan ayının ortalarında 16 yıllık oyunu WarCraft 3’ü 1.29 sürümüne güncelleyen Blizzard, şimdi de 1.30 sürümünü test ediyor. Şirket, WarCraft 3’ün PTR (test) sunucusunu 1.30’a güncelledi. Buradaki testler tamamlanınca canlı sunuculara aktarılacak.

Güncellemenin en can alıcı noktası ise hile koruma sisteminin geliştirilmiş olması. Blizzard’ın WarCraft 3 sunucularındaki çok sayıda hileci, oyunu düzgün bir şekilde oynamak isteyenleri oyundan uzaklaştırıyordu.

Yeni sistemin nasıl çalıştığı ve ne kadar başarılı olduğu henüz bilinmiyor. Fakat hilecileri tespit edip oyundan atacaksa, sunucuların doluluk oranının yeniden artmasına sebep olabilir.

Bunun yanı sıra ünitelerin tuş konumları ve kısayol tuşları güncelleniyor. Eğer eski kısayol tuşlarına alıştıysanız, oyuna girmeden önce tuşları kontrol etmenizi tavsiye ederiz.

Son olarak oldukça geniş bir denge değişikliği yapılıyor. Denge güncellemesinde Tauren Totem ve Chimera Roost gibi bazı binaların teknoloji ihtiyacı düşürülürken, çok sayıda birim ve kahramanın özellikleri değiştiriliyor.

Ayrıca marketler, elinde 1 yerine 2 tane Boots of Speed bulunduracak. Böylece kahramanların Boots of Speed’i önce almak için birbirleriyle savaşması gerekmeyecek.

Denge değişimlerinin tamamını okumak için tıklayın.