Anasayfa Haber PUBG Oyuncuları Özel Oyun Kurabilecekler

PUBG Oyuncuları Özel Oyun Kurabilecekler

Özel oyun kurma seçeneği, yakında PUBG test sunucularına geliyor.

Son dönemlerin en popüler iki oyunundan biri olan PUBG, bol sayıda güncellemeyle birlikte farklı özellikler kazanıyor. PUBG Corp gelecek güncellemelerde oyuncular tarafından talep edilen özel oyun kurma özelliğini oyuna dahil edeceğini duyurdu.

Oyunda böyle bir seçenek bulunmasına rağmen yalnızca PUBG partnerleri özel oyun kurabiliyordu. Partnerlerin çoğu da bir sunucuyu doldurabilecek kadar takipçisi bulunan oyun yayıncılarından oluşuyor.

Bu yılın başlarında PUBG yöneticileri özel oyun kurma seçeneğini tüm oyunculara açmak istediklerini belirtmişti. Şimdi bunun için ilk adımı atmaya hazırlanıyorlar.

PUBG Corp tüm oyunculara oyun kurma imkanını önce test sunucularında verecek. Burada sunuculara ne kadar yük bindiği ve ne kadar dengeli olduğu test edildikten sonra, bu özellik canlı sunuculara aktarılacak.

Oyuncular kurdukları özel oyunlarında tüm ayarlara müdahale edebilecekler. Normal, Zombie, War ve Esports modlarından birini seçtikten sonra eşyaların ve araçların çıkma oranını, havayı, kamera modunu değiştirebilecekler.

Geliştiriciler, test sunucularında aynı anda 10.000 özel oyuna izin verileceğini belirtti. Testler yapıldıktan sonra ise normal sunucularda bu sınırlandırma da kaldırılacak.

Özel oyun kurmanın ilk etapta herhangi bir ücreti olmayacağını söyleyen PUBG Corp yetkilileri, sonrasında çok fazla kaynak gerektirdiğinden dolayı ücretlendirmenin söz konusu olabileceğini söylediler.