Anasayfa Haber Vampyr Televizyon Dizisi Haline Geliyor

Vampyr Televizyon Dizisi Haline Geliyor

Dontnod tarafından geliştirilen Vampry, Fox 21 tarafından televizyona uyarlanacak.

Dontnod Entertainment tarafından geliştirilen ve Focus Home tarafından dağıtılan Vampyr, bir süre önce piyasaya çıkmıştı. 1900’lü yılların Londra sokaklarında geçen oyun, oynanışla ilgili bazı eleştiriler alsa da, genel olarak hayli beğeni toplamıştı.

Şimdi de oyunun televizyon dizisinin geliştirileceği haberi duyuruldu. Amerikan medya devi Fox’un alt kuruluşu olan Fox 21 tarafından hakları alınan oyundan yola çıkılarak bir televizyon dizisi yapılacak.

Dizinin ne zaman yayına gireceği ya da kimlerin rol oynayacağı gibi detaylar henüz açıklanmadı. Dontnod ve Focus Home ile işbirliği halinde yapılacağı belirtilen dizide, oyundaki dünyaya ve atmosfere sadık kalınacağı söyleniyor.

Vampyr, savaştan sonra evine dönen ve vampire dönüştüğünü fark eden bir doktorun başından geçenleri konu alıyordu. Bir yandan asla bitmeyen susuzluğuyla boğuşan doktor Jonathan Reid, öbür yandan da doktorluk yeminine olan sadakatinin getirdiği sorumlulukla boğuşuyordu. Bakalım dizinin yapımcıları oyuna ne kadar sadık kalacaklar.