Anasayfa Haber Cyberpunk 2077’nin 48 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

Cyberpunk 2077’nin 48 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077’nin ilk oynanış videosunu Twitch ve YouTube’da yayınladı.

Witcher 3’ün yapımcısı CD Projekt Red’in uzun süredir üzerinde çalıştığı Cyberpunk 2077’yi pek çok oyuncu heyecanla bekliyor. Geliştirici, hakkında çok şey yazılıp çizilen oyunun oynanış videosunu paylaştı.

48 dakikalık videodan oyun hakkında çok fazla detayı öğrenmek mümkün. Öncelikle oyun harika görünüyor, karakter animasyonları ve akıcılığı çok iyi. Animasyonlar son derece gerçekçi görünüyor ve oyundaki diğer nesnelerle/karakterlerle iç içe geçmiyor.

Bir diğer dikkat çekici unsur ise Night City’nin canlılığı. Şehirde çok sayıda karakter bulunuyor ve bu karakterlerin her biri gerçek anlamda hayatlarını yaşamakta olduklarını hissettiriyor. Bir ortama girildiğinde buranın bizim oyunumuz için hazırlanmış bir yer değil, sanki gerçek dünyadan bir mekanmış hissi veriliyor.

48 dakikalık videoda yukarıda yazdıklarımızdan çok daha fazla detayı öğrenebilirsiniz. Oyun meraklıları, Cyberpunk 2077’nin oynanışını beğendiklerini dile getiriyorlar.

Not: Videonun bazı bölümlerinde çıplaklık görüntüleri de bulunuyor. Eğer uygun bir ortamda değilseniz dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.