Anasayfa Haber Fallout 76’da Atom Adlı Para Kullanılacak

Fallout 76’da Atom Adlı Para Kullanılacak

Fallout 76 içinde mikro-satış mekaniği de bulunacak ve Atom adı verilen sanal para kullanılacak.

Bethesda’nın bu geliştirdiği en büyük Fallout oyunu olan Fallout 76, önümüzdeki ay piyasaya çıkıyor. Oyunun çıkış tarihi yaklaştıkça, Bethesda da oyunla ilgili daha fazla bilgi paylaşıyor. Şirket, oyunun West Virginia haritasını yayınladı. Haritayı aşağıda görebilirsiniz:

Harita, Fallout 4 haritasının tam 4 katı büyüklüğünde olacak. Bu durumda oyunda keşfetmeye ve gezmeye ayrılacak olan sürenin bir hayli artacağını söyleyebiliriz. Haritada tren yolları, binalar, akarsular ve timsahın da dahil olduğu bazı düşmanlar görülüyor.

Haritanın yanı sıra oyunda gerçek para ile alınabilecek kozmetik eşyalarından bahsedildi. Oyundaki kıyafetler ve kostümler, Atom adı verilen oyun içi para birimleriyle alınabilecek. Atom gerçek para ile satın alınabileceği gibi, görevler yapıldıkça da oyuncuya bol miktarda hediye edilecek. Atom, yalnızca kozmetik eşyaları için kullanılabilecek.

Fallout 76’yı Xbox One için önsiparişle alan oyunculara 500 Atom hediye edilecek. Tabii bu 500 Atom’un oyundaki değerini henüz bilmiyoruz. Belki de en basit kostümün ücreti 500 Atom olacaktır. Fallout 76, 14 Kasım’da Xbox One, PC ve PlayStation 4 için piyasaya çıkacak.