Anasayfa Haber Fallout 76 Beta Hayli Sorunlu Çıktı

Fallout 76 Beta Hayli Sorunlu Çıktı

Fallout 76 beta testinde ortaya çıkan sorunların bazıları güncellemelerle de düzeltilemeyebilir.

Bethesda’nın merakla beklenen oyunu Fallout 76’nın beta süreci başladı. Şirket, 14 Kasım’da piyasaya çıkacak olan oyunun hatalarını düzeltmekle meşgul. Fakat bazı hatalar basit bir güncellemeyle düzelecek gibi görünmüyor.

Problemlerden en büyüğü, 16:9’dan farklı monitör biçimlerinin desteklenmemesi. Piyasada 21:9, 16:10 ve 32:9 gibi monitör formatları bulunurken, Fallout 76’nın yalnızca 16:9’u desteklemesi şaşırtıcı. Ayrıca oyunda FOV (görüş açısı) ayar seçeneği de bulunmuyor.

Görülen bir diğer sorun ise oyunun hızının FPS’ye bağlı olması. Bu durum, yüksek FPS elde edildiğinde oyunda çeşitli hataların oluşmasına sebep olabilir. Eğer iddialar doğruysa bu durum oyun motorundan kaynaklı bir problem olabilir. Böyle bir sorunun düzeltilmesi ise bir hayli zor olacaktır.

Oyuncuların raporladığı son sorun ise Bethesda Launcher’ın oyunu kendi kendine silmesi. Bu problemden dolayı bazı oyuncular, Fallout 76’yı birkaç kez baştan yüklemek zorunda kaldıklarını söylüyorlar. Bu hata ise diğerlerinden çok daha kolay bir şekilde, tek güncellemeyle giderilebilir gibi görünüyor.