Anasayfa Makale Ne Kadar Dayanacak? #4 – Acer Swift 5 Pil Ömrü

Ne Kadar Dayanacak? #4 – Acer Swift 5 Pil Ömrü

En hafif dizüstülerden biri olan Acer Swft 5 ile bir gün boyunca ofis çalışması testi yaptık. İncelemedeki PCMark8 Batarya testi sonuçları ile karşılaştırdığımızda bakalım şarjı ne kadar gidecek?

Swift 5 özellikle hafif, taşınabilir ve pil ömrü yüksek bir laptop olduğu için beğenimizi kazandı. Düşük güç tüketim değeri ile ufacık kasasına, çoğu laptoptan ve cep telefonundan daha fazla kullanım süresi sığdırıyor.

PCMark testinde 5 saat 1 dakika alırken, kendi ofis kullanım testimizde 11:58’den 17:20’ye kadar 5 saat 22 dakika oldu. İki test arasındaki en büyük fark, PCMark’ta parlaklık yarı yarıya kısıkken, gerçek kullanım testinde sonuna kadar açıktı. Tam ekran parlaklığının ve laptopu kullanırken odalar arası geçiş yapmanın batarya testine etkisi var. Biz yarım saat masaüstü ekran video kaydı aldık, kalan sürede Chrome ve Word kullandık. İnternet bağlantısını kullanırken Technopat.net üzerindeki yazılarımızın görsellerini masaüstünde kırpıp, isimlerini düzeltip siteye yükledik. Yazılarımızı düzenleyip günlük işlerimizi hallettik. Ayrıca YouTube videolarımızı izleyip yayın öncesi kontrollerini yaptık. Kullanıcı sorularını Technopat Sosyal üzerinde yanıtladık. Yani gerçek bir gündelik kullanımdan, yoğun bir kullanımdan geçti Swift 5.

Laptopun içerisindeki video dosyalarını, WiFi kapalı izlerseniz bu süreyi birkaç saat daha artırmak mümkün oluyor. Nesnel test ile öznel testi karşılaştırıp denedik ve yine memnun kaldık. Pratikte ofiste ve dışarıda kullanmak isterseniz, gün boyunca sadece öğlen arasında ya da verdiğiniz bir iki molada şarj takviyesi yapmanız fazlasıyla yeterli olacaktır.

İzlemediyseniz artısı ve eksisiyle değerlendirdiğimiz inceleme videomuz: Acer Swift 5 Laptop İncelemesi (SF514-52T)

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version