Anasayfa Haber Bülten BenQ, 4K Projektörlerde Farklı Pazarlardaki Liderliğini Sürdürüyor

BenQ, 4K Projektörlerde Farklı Pazarlardaki Liderliğini Sürdürüyor

BenQ 4K projektörler Asya Pasifik, Orta Doğu ve Afrika’da 3 çeyrek üst üste birinci sırada yer alırken, Japonya’da da %53 pazar payına sahip oldu.

BenQ, 4K projektörlerde Asya Pasifik ve Orta Doğu bölgelerinde %36’lık pazar payı ile üç çeyrek üst üste pazar lideri oldu. BenQ, Japonya, Hindistan, Tayland, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’da birinciliğini sürdürdü.

İlk üç çeyrek sonuçlarına bakıldığında %31.80 pazar payı ile 4K projektörlerde Türkiye pazarındaki liderliğini de korudu. BenQ ayrıca Japonya’da 4K projektör segmentinde % 53 pazar payı elde etti ve Asya Pasifik bölgesinde en popüler 4K projektör markası oldu.

Bunlara ek olarak, BenQ W1700 4K ev sineması projektörü Good Design Award tarafından 2018 G-mark Design ödülünü kazandı. Ayrıca TK800 4K HDR ev projektörü Avustralya’dan 2019 Sound + Image Awards’dan “5000 dolar altında En İyi AV Projektörü” ödülünü kazandı.

BenQ Orta Doğu ve Türkiye Genel Müdürü Manish Bakshi: “BenQ, 4K ev projektörlerini herkesin ev sineması izleme deneyiminin ayrılmaz bir parçası olarak popülerleştirmek için yenilikçi teknolojileri benimsemeye devam edecektir.” dedi.

 

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version