Anasayfa Haber Snapdragon 8150 Çok Yakında Tanıtılabilir

Snapdragon 8150 Çok Yakında Tanıtılabilir

Qualcomm’un yeni 7 nanometre mobil işlemcisinin önümüzdeki haftalarda resmen duyurulacağı iddia ediliyor.

Apple ve Huawei, 7 nanometre işlemcili akıllı telefonlarını piyasaya sürdüler. Bu telefonların piyasaya sürülmesinden sonra gözler Qualcomm’a çevrildi. Şirketin 7 nanometre işlemcisinin ne zaman tanıtılacağı ve ne gibi özelliklere sahip olacağı merak ediliyordu.

Çince yazılı bir fotoğrafla birlikte ortaya sürülen iddiaya göre Qualcomm, 7 nanometre teknolojisiyle üretilen Snapdragon 8150 işlemcisini 4 Aralık tarihinde resmen duyuracak. Çin medyasına davetlerin gitmeye başladığı ve tanıtımın ABD’nin Havai eyaletinde yapılacağı söyleniyor.

Snapdragon 8150’nin 2 + 2 + 4 diziliminde çekirdeklere sahip olacağı tahmin ediliyor. Fakat geçtiğimiz günlerde bir kaynak, 1 + 3 + 4 şeklinde olabileceğini dile getirmişti. 4 Aralık’ta, Qualcomm Technology Summit’te bu soruların cevabını alabileceğiz. Snapdragon 8150 işlemcili ilk telefonların ne zaman piyasaya çıkacağı ise merak konusu.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version