Anasayfa Haber Çift Ekranlı Vivo Nex 2 Telefonun Görüntüleri Sızdırıldı

Çift Ekranlı Vivo Nex 2 Telefonun Görüntüleri Sızdırıldı

Telefonun sızdırılan görüntülerinde hem önünde, hem de arkasındaki ekran görülebiliyor.

Çin merkezli telefon üreticilerinden Vivo, yine ilginç bir tasarımla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Vivo NEX’te mekanik olarak gizlenebilen kamerasıyla akıllı telefon meraklılarını şaşırtmayı başaran şirket, şimdi de yeni telefonunda 2 tane ekrana yer vermeyi planlıyor.

Weibo’da sızdırılan görüntülere göre, telefonun bir yüzeyinde çok dar bir çerçeveye sahip ekran bulunuyor. Bu ekranın üst kısmında herhangi bir çentik bulunmuyor. Telefonun diğer yüzeyinde ise eski iPhone’lardaki gibi kalın çerçeveli bir tasarımla karşılaşıyoruz. Üst kısımda üçlü bir kamera sistemi ve flaş yer alırken, kameranın çevresini kaplayan bir RGB LED aydınlatması da bulunuyor.

Yukarıda bir kullanıcının sızdırılan görüntüler aracılığıyla oluşturduğu çizimi görebilirsiniz. Bu tasarım sayesinde arka ve ön kamera karmaşası da ortadan kalkmış oluyor. Vivo NEX 2, tüm çekimleri küçük ekranın bulunduğu taraftaki kameralarla gerçekleştirebiliyor.

Bunun dışında Vivo NEX 2’nin ne gibi teknik özelliklere sahip olduğu bilinmiyor. Ayrıca 2. ekranın farklı hangi amaçlar için kullanılabileceği konusunda da bir bilgi yok. Cihazın Aralık ayı içinde tanıtılacağı ve piyasaya sürüleceği iddia ediliyor.